Winnaars dierenshow bekend gemaakt

tn_Afbeelding nieuw Roy 25101EIBERGEN – Afgelopen vrijdag zijn de winnaars die mee hebben gedaan aan de gezamelijke wedstrijd van kleindierensportvereniging Nut en Sport (in combinatie met Groenlose Pluimvee en Kleindieren Vereniging) en kanarie- en exotenvereniging de Berkel bekend gemaakt.

In de Pickerhal kregen de winnaars van Nut en Sport een beker overhandigd (zie foto’s). De winnaars van 2010 zijn: Jan Tenkers (mooiste hoen), Margreet Kerkemijer (mooiste dwerghoen en watervogel), Frits Bergman (mooiste sierduif), Hans ter Maat (mooiste konijn) en Henk Bonke (mooiste konijn in jeugdklasse).

Bij de jeugd: Gerjan Fokkers (mooiste konijn), Jop Teselink (mooiste hoen/dwerghoen). Klik hier voor de uitslagen van de Berkel. Voor de prijsuitreiking werd de heer Klein Tank – veertig jaar lid Nut en Sport – gehuldigd door Meutstege voorzitter van KLN Gelderland.

[nggallery id=1670]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven