Aanrijding: Fietser schrikt zich een hoedje

tn_Afbeelding nieuw Roy 26394GEESTEREN – Een fietser uit Geesteren heeft donderdag heel veel geluk gehad. De jongen fietste op de Esweg richting de Dorpstraat. Door het gladde wegdek kwam hij ten val. Een auto die achter hem reed kon niet meer optijd stoppen (door gladheid) en reed dwars over de fiets heen en kwam tegen een verkeersbord tot stilstand.

De fietser zag na de val de auto aankomen en kon optijd wegkomen. Beide betrokken kwamen met de schrik vrij. Politie Berkelland kwam ter plaatse maar kon weinig betekenen voor beide heren. Agenten hebben geprobeerd de auto weg te drukken maar dat lukte niet. De fiets zat muurvast onder de auto.

Een sleepdienst uit Borculo kwam ter plaatse om de auto een stukje op te beuren. Op deze manier kon de fiets verwijderd worden. Het incident gebeurde rond 20.30 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1753]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Aanrijding: Fietser schrikt zich een hoedje”

  1. Gelukkig had de bestuurder van de auto zijn engeltjes even uitgeleend aan de fietser…..hallelujah

  2. Wanneer komt de politie nou nog wel bij ongevallen zonder persoonlijk letsel en wanneer niet? Is iemand die me dat kan vertellen? Dus wanneer moet je wel naar de politie bellen en wanneer is het zinloos?

    Er valt echt geen touw meer aan vast te knopen.

  3. @ Arjan.

    ALs en persoonlijk letsel is dan moet je gewoon 112 bellen en vragen om een ambulance,Automatisch wordt dan de politie ook ingelicht. Meestal komt dan het hele korps omdat het eigenlijk best wel een beetje sensatiezoekers zijn.

    Ikzelf heb alleen maar lof voor brandweer en ambulance.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven