Borculoseweg: Drie voertuigen in botsing

tn_SDC11365RUURLO – Drie voertuigen – twee auto’s en een vrachtwagen – zijn vrijdagmiddag met elkaar in botsing geraakt op de Borculoseweg in het centrum van Ruurlo. Niemand raakte daarbij gewond. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur ter hoogte van de Agneta molen.

De weg was daardoor afgesloten. Automobilisten moesten daarom een andere weg nemen. Gladheid is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak. De schade aan de auto’s was behoorlijk (zie foto’s).

Wie het ongeval heeft veroorzaakt is bij de redactie niet bekend. De twee auto’s en de vrachtwagen zijn afgesleept

[nggallery id=1768]

Foto Jeroen Sloot:
[nggallery id=1767]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Borculoseweg: Drie voertuigen in botsing”

 1. Zo te zien een goede keuze gemaakt om over de rondweg / groenloseweg naar het werk te gaan rond 16.00 uur.

  Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen!

 2. Zoals ik het kan bekijken kon de vrachtwagenchauffeur wel eens de klos zijn. Zoals de oplegger op de verkeerde weghelft staat, lijkt het erop dat deze aan het inhalen was geweest. Effe Apeldoorn belle en het wordt geregeld.

 3. Doe de bussluis bij het voetbalveld weg ,voor vele bewoners van Ruurlo ook ideaal, en voor vele weggebruikers.

 4. Beetje vreemd dat er op vrijdagmiddag een militair voertuig op de parkeerplaats staat. Heeft hij geen eigen auto is dat goedkoper als de gemeenschap betaald.
  Valt dus nog zat te bezuinigen bij defensie.

 5. Gladheid was niet de oorzaak van dit ongeval,maar de bestuurder was de oorzaak. Als je met dit weer persé wilt rijden zit er gewoon meer risico aan.

 6. @ Toon, nee de vrachtwagenchauffeur was niet de schuldige, helaas,zijn op deze foto,s niet te zien,dat er rechts naast, de truck, een MB busje stond,(de rijdende groenteman),die was de truck aan het inhalen,terwijl de weg voor hem vrij was, de VW golf, kwam met zo,n hoge snelheid aanrijden,dat hij door het hard (moeten) remmen, in de slip kwam ( al voor de inrit van de molen/houtzagerij!),met bovenstaande ongeluk dus als gevolg…

 7. Agrarische ondernemers moeten toch van brokken worden voorzien!
  een lege combinatie heeft geen druk op de assen, en kan dan gaan glijden.

 8. hmm interessant allemaal, maar volgens mijn kunnen ze niet tellen op de foto’s zie ik namelijk drie auto’s flink beschadigd. Niemand opgevallen? Of stond die beste auto al in de prak langs de weg?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven