Bouwcenter ECB gaat verder als ‘Witzand’

tn_Afbeelding nieuw Roy 26436EIBERGEN – Bouwcenter ECB aan de Groenloseweg heeft vanaf donderdagmiddag een nieuwe naam op de voorgevel staan. De letters Bouwcenter ECB zijn verwijderd en maken plaats voor Witzand. Op 1 januari 2009 werd het bedrijf al overgenomen door Witzand Holding uit Almelo. Maar er was nog geen naamsverandering doorgevoerd. Nu is de verandering dus een feit.

Het is niet bekend of de vestigingen in Lichtenvoorde en Ruurlo ook gaan veranderen. De directeur – Wilfried Schilderinck – had geen tijd om ons te woord te staan. Twee keer over hebben we geprobeerd contact op te nemen. Maar hij was druk met andere zaken. “Bel in januari maar terug”, aldus Schilderinck.

Vanaf ongeveer 1981 bestaat de naam Bouwcenter ECB in Eibergen. Na 29 jaar komt daar nu een einde aan. Eerst zat de zaak in het centrum van Eibergen. Sinds 2001 is het Eibergse bedrijf verhuisd naar de Groenloseweg.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1776]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Bouwcenter ECB gaat verder als ‘Witzand’”

  1. Een directeur die zijn neus ophaalt voor een site die door vrijwilligers met veel professionalisme en liefde is gemaakt. “Bel in januari maar terug.” Tssssssss.

    Dat had-ie bij b.v. Tubantia nooit gezegd. Even tien minuten vrijmaken voor een praatje met de media. Nee hoor, ’te druk’. Mooi artikel met foto op de site en wat krijg je terug? Stank voor dank. Nou, die belde ik in januari dus echt niet terug hoor!

  2. domme reactie van redacteur “martin”, een net zo’n dom artikel met nog taal fouten ook nog………………

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven