Dansen levert meer dan duizend euro op

tn_Afbeelding nieuw Roy 26426EIBERGEN – De Zumba-fitnessavond heeft dinsdagavond een mooi bedrag opgeleverd voor 3FM Serious Request. In totaal is er 1270 euro binnengehaald. “Er hebben ruim honderd mensen mee gedaan om geld in te zamelen doormiddel van dans”, zegt initiatiefnemer Marieka Bomers uit Eibergen. Alles speelde zich af in de zaal van de Klok.

Deelnemers moesten tien euro betalen om mee te doen. Om 22.00 uur werd door Bomers het eindbedrag bekend gemaakt. Na afloop werd de groep verrast met een optreden van de Bellebloazers.

Plaatselijke ondernemers hebben een loterij mede mogelijk gemaakt. Haarsalon Alivio, Boenders (slagerij en bakkerij), pedicure Ursula, C1000 Eibergen, Grand Plaza en Luma bloemen. Drukkerij Maarse zorgde voor de flyers en De Klok stelde de zaal gratis beschikbaar.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1773]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Dansen levert meer dan duizend euro op”

  1. Ook alle lof voor Marieka
    Zo enthousiast als zij altijd is met de Zumba lessen!!
    Worden wij helemaal blij van. Om dan op deze avond ook zoveel plezier te beleven is dit dubbel zo mooi.
    Marieka………………………dikke duim voor je! Je hebt dan toch maar mooi gefikst!

  2. Alita van Melis

    Wat een geweldige avond hadden wij als ‘grolsen’ in Eibergen. Wat een plezier, mede door de dweilband en wat een opbrengst. voor serious request door alle zumbadeelnemers uit Eibergen en Groenlo en hun publiek. Allemaal mogelijk door het enthousiasme van Marieka!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven