De VAN druk met neerzetten kerstbomen

BERKELLAND – De Vereniging Agrarisch Natuurbeheer (VAN) is donderdag begonnen met het plaatsen van negen grote kerstbomen in de kernen van Berkelland. De klus ging volgens Dinant Krooshof moeizaam in verband met de vorst en sneeuw. Ook vrijdag zijn de vrijwilligers bezig met de bomen van ruim acht meter hoog.

In Neede kwam journalist – Roy Nijman – de VAN tegen bij de kerk (zie foto’s en film). De kerstbomen worden voorzien van led-verlichting. Krooshof: “Dit is energiezuinig en de lampjes worden minder snel vernield.”

In Borculo en Rekken worden geen bomen geplaatst daar staan twee bestaande kerstbomen waar alleen lampjes in gehangen worden. De harde werkers werden goed verzorgd in Neede. Een bewoonster aan de Oudestraat bracht koffie met wat lekkers. Ook Roy Nijman kreeg een koekje van de vrouw die erg vreemd deed (zie film).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1750]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “De VAN druk met neerzetten kerstbomen”

  1. bakker uit Neeeeeeeeee

    Roy deze mevrouw weet helemaal niet met wie ze praat schande, concurrent? Waar is die mevrouw van dan HART VAN NEDERLAND, TELEGRAAF, OF BERKELLAND FM? Kom morgen maar langs dan krijg je een doos met koekjes van me……… Ook de koffie staat klaar mien jong..

  2. Roddel Gerda brengt koffie namens haar zelf of namens Tubantia?
    Wat een afgang voor Gerda om op deze manier met de rug naar de camera in het “NUB” nieuws te komen.
    Maar iedereen die je kent en herkent.
    KOEKJE VAN EIGEN DEEG!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven