‘Eibergenaar heeft engel op zijn schouder’

DINXPERLO/EIBERGEN – De politie stelt een onderzoek in naar een explosie die woensdag 22 december plaats vond in een bestelauto aan de Heelweg in Dinxperlo. De 63-jarige bestuurder uit Eibergen raakte niet gewond. De hulpverleningsdiensten kregen omstreeks 12.25 uur een melding dat een bestelauto was geëxplodeerd en vlam had gevat bij een pand aan de Heelweg.

De bestuurder zou gewond zijn. Alle hulpverleningsdiensten rukten uit en de bestuurder bleek niet gewond te zijn.
Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de man twee gasflessen vervoerde, waarvan er kennelijk één bleek te lekken. Toen hij buiten zijn auto een sigaretje opstak, explodeerde het voertuig. Een getuige heeft de man weggetrokken en de beginnende brand geblust.

Het publiek werd in verband met de gevaarzetting op afstand gehouden en de brandweer heeft beide gasflessen uit de auto gehaald. De technische recherche is en onderzoek gestart.

Foto’s Erik Obbink:
[nggallery id=1774]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Eibergenaar heeft engel op zijn schouder’”

  1. Gelukkig dat het voor die man goed is afgelopen. Maar hebben ze bij de hameland al wel eens gedacht over een cursus ADR over het vervoer van gevaarlijk afval over de weg. Hierin wordt ook aandacht besteed aan het vervoer van gasflessen enz….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven