Gaat de nieuwjaarsduik in Borculo door?

dsc04615BORCULO – De Stichting voor Cultuur, Sport en Spel hoopt dat het ijs op tijd zal smelten en dat er op 1 januari 2011 om 14.00 uur veel sportievelingen het water van de Hambroekplas in zullen gaan. Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen – die als kleedruimte kunnen worden benut.

Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2011. Bovendien ontvangt iedere ‘duiker’ dit keer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep. Daarnaast is er dit keer een extra verrassing. Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur. De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2011 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen.

Mocht de recreatieplas onverhoopt nog bevroren zijn, dan zal de nieuwjaarsduik worden afgelast. Houd daarom deze site in de gaten.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gaat de nieuwjaarsduik in Borculo door?”

  1. vergeet het maar de nieuwjaarsduik is dit jaar in EIBERGEN in de berkel bij nieuwbouwwijk opde bleek

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven