Oud papier wordt zaterdag niet opgehaald

EIBERGEN/NEEDE – Zowel muziekverenging Crescendo als Euphonia uit Eibergen zullen morgen, zaterdag 18 december, geen oud papier inzamelen. Beide besturen hebben de inzameling afgelast in verband met het winterse weer.

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Oud papier wordt zaterdag niet opgehaald”

 1. hmmm, en was het vorige week al vergeten. Weet onderhand niet meer waar ik alles moet laten.

 2. Nou dat is heeeel simpel je gooit het gewoon in de grijze container. Als ze door dit beetje sneeuw al niet kunnen inzamelen. Gewoon belachelijk. En dan die muziek vereniging maar klagen dat ze geen subsidies van de gemeente meer krijgen. Ik dacht dat euphonia altijd het oud papier als belangrijke bron van inkomsten vond…..

 3. EN die plastic inzamelaars van dusseldorp dan die gingen vrijdag 17 december toch ook gewoon door met hun plastic inzameling?

 4. Hallo Eibergenaar
  hier een bericht van een chauffeur van Euphonia.
  De reden dat het ophallen van het oud papier was de weer’somstandigheden.
  Het was te glad en onbegaanbare wegen waar je met een trekker niet door kon komen of je moet een risico nemen en alles inmekaar rijden.
  Het is inderdaad de belangrijkse bron van inkomsten maar veiligheid gaat voor .In Neede is het oud papier door Cressendo om de zelde reden niet op gehaaldenExelcior zou het zelfde doen.
  deze maand geen oud papier dat verdienen we wel met de oliebollen actie wel terug die is trouwens opdinsdag 28 december huis aan huis.
  fijne feestdagen.

 5. het zijn wel vrijwilligers (toch?).

  dit nieuws werd wel slecht duidelijk want overal stond het oud papier aan de weg.
  maarja, als iedereen een briefje zou hebben gehad dan hadden ze het ook wel kunnen ophalen dus opzich wel logisch dat bijna niemand hier vanaf wist.

 6. Veiligheid boven alles, de wegen waren helaas te slecht begaanbaar waardoor risico op vallen zeer groot zou zijn voor de “lopers” en ja het zijn allemaal vrijwilligers de één wat ouder dan de ander. Dit kan en wil je niet als muziekvereniging. Ronnie ik ben het helemaal met je eens.
  De mensen die het besluit hebben genomen om niet de straat op te gaan hebben een pluim verdiend i.p.v. een trap na te geven.
  Nogmaals veiligheid boven alles, dat papier loopt echt niet weg, kan ook volgende maand wel opgehaald worden.

 7. @ ronnie.

  Wel met die vette oliebollen langs de deur is het daar dan niet te glad voor op de weg????????

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven