Illegaal vuurwerk aangetroffen in Neede

NEEDE – Het Regionaal Vuurwerkteam heeft donderdag ruim 300 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen. Een verdachte is nog niet verhoord. Tijdens het onderzoek van het Regionaal Vuurwerkteam kwam men een vermoedelijke illegale partij vuurwerk op het spoor.

Bij onderzoek in een schuur in Neede werd donderdagavond zo’n 300 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De eigenaar van het vuurwerk is nog niet verhoord. De politie maakt proces-verbaal op en benadrukt nogmaals de risico’s van illegaal vuurwerk, zeker wanneer dit in huis wordt opgeslagen.

Tips blijven welkom bij de politie via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Illegaal vuurwerk aangetroffen in Neede”

  1. mooi zo dat scheelt in elk geval 300 kilo, nu nog het aanpakken van te vroeg afsteken van vuur werk!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven