Bomers zet zich in voor Serious Request

EIBERGEN – Op dinsdag 21 december is er bij de Klok een speciale Zumba-fitness avond. Iedereen is welkom om te komen kijken maar natuurlijk vooral om mee te komen doen met Zumba. Of je nu wel of niet kunt dansen is voor deze avond geen probleem.

Het gaat om de gezelligheid en nog belangrijker zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Voor binnenkomst word er een donatie bedrag van €10,- gevraagd. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar het Glazen Huis (3FM Serious Request) die actie voert voor de stille slachtoffers van hiv en aids. Marieka Bomers die de initiatief nemer is van de Zumba-fitness avond wil graag een steentje bijdragen aan de actie van 3FM. Marieka verteld: ”Elk jaar luister ik met bewondering naar alle acties op radio 3FM dit jaar wilde ik zelf iets ondernemen om geld in te zamelen en deze actie te ondersteunen. Er zijn namelijk zoveel kinderen slachtoffer van hiv en aids.”

De avond start om 19.30 en is om 22.00 uur zijn afgelopen. Op het programma staat een Speciale Zumba workout van twee keer over 45 minuten, tussendoor zal er een pauze zijn en aan het einde van de avond maken we bekend wat we in totaal hebben opgebracht.

De Klok en drukkerij Maarse sponsoren de avond. Daarnaast is het zeer welkom wanneer bedrijven of particulieren hun donatie bijdragen. Hiervoor kunt u dan contact opnemen met Marieka Bomers van Salon Alivio tel:06-22643222 of mailen naar [email protected].

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Bomers zet zich in voor Serious Request”

 1. Goed initiatief, zeker weten! Als Roy zich van zijn goede kant wil laten zien dan moet hij ook nog even zijn Zumba broekje aantrekken en meedansen 🙂

 2. Ik zorg voor de loterij.
  Vele prijzen te winnen wielly.
  Dus echt iets voor jou.
  Tot dinsdag bij de klok.

 3. Ik ga ook voor die loterij, maar nog meer voor de Zumba zelf!!! Het wordt fantastisch!
  Maareh Roy, je danst toch wel mee?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven