Kerstmarkt in centrum komt er weer aan

_HTH0005EIBERGEN – Voor de tweede keer organiseert de EOV een gezellige kerstmarkt en wel op vrijdag 10 december van 16.00 tot 21.00 uur. Ook dit jaar is de markt weer rondom de Hagen en de Kerkstraat te vinden. De markt staat bol van leuke dingen; denk aan koren, kerstmannen, vuurkorfen noem maar op. Alles wat de kerstsfeer maar kan vergroten.

Er komt ook een geweldige theateract van Suppa de Fuego, deze man maakt de  meest gekke recepten met zijn enorme kookpot, deze leuke act mag je niet missen.

De kramen zijn gevuld met gevarieerde koopwaar van deco tot oliebol, en ook de plaatselijke ondernemer zal te vinden zijn op de markt. Zowel goede doelen als verenigingen nemen deel aan de gezellige kerstmarkt. Zo zal ‘Sterren Stralen’ ook net als vorig jaar weer een plekje hebben.

De horeca zal weer voor heerlijke warme glühwein en chocolademelk zorgen. Voor deze gelegenheid zijn de scholen in Eibergen druk geweest om de kerstbomen te pimpen die her en der in het dorp geplaatst zijn. Daar is voor de scholen een mooie prijs voor te winnen. Deze wordt samen uitgereikt met de hoofdprijs van EOV actie om 19.00 uur buiten bij de Lindeboom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven