Midwinterhoornwandeling groot succes!

tn_Afbeelding nieuw Roy 26506GEESTEREN – De midwinterhoornblaozers uit Geesteren hebben afgelopen zondagmiddag net als andere jaren een midwinterhoornwandeling uitgezet. De belangstelling was groot. Dat had de organisatie te danken omdat het één van de weinige activiteiten was op tweede kerstdag in Berkelland. Ruim driehonderdvijftig mensen liepen mee.

De sfeer was tijdens de wandeling goed. De midwinterhoornblazers stonden op verschillende plekken langs de route. Ook werd er voor de inwendige mens gezorgd. In de Sprakelberg was één van de pauzeplekken. Journalist Roy Nijman kwam daar Gerrit Rensink tegen. Met veel passie vertelde hij over het hoornblazen en de geschiedenis er van (zie film).

De route was ongeveer tien kilometer lang. Vooral het witte landschap maakte de wandeling mooi. Rensink kijkt samen met de andere blazers terug op een geslaagde dag. “Volgend jaar is iedereen weer welkom. Ik kan niet wachten!”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1780]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven