Nieuwbouw aan Koeweidendijk van start

de-bloesem-kleinNEEDE – ProWonen is op het terrein van voormalig verzorgingshuis het Meijersveld aan de Koeweidendijk in Neede gestart met de nieuwbouw van De Bloesem en een kindercentrum voor SKE kinderopvang. In het kindercentrum krijgt SKE kinderopvang met een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal een plekje. In het zorggebouw van Sensire, De Bloesem, worden appartementen voor dementerende mensen gerealiseerd.

Beide gebouwen bestaan uit twee verdiepingen. In de Bloesem worden 18 appartementen, drie logeerkamers en drie algemene woonkamers gerealiseerd. De peuterspeelplaats en de kinderopvang krijgen een plekje op de begane grond. De buitenschoolse opvang is gesitueerd op de verdieping.

Op maandag 29 november is aannemer Nijhuis Bouw uit Rijssen gestart met de werkzaamheden. Het grondwerk is al in volle gang. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, worden beide gebouwen eind 2011 opgeleverd.

Beeldmatriaal Figee Graphics:
[nggallery id=1749]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nieuwbouw aan Koeweidendijk van start”

  1. hoi richard

    het zal wel met subside zijn en ze bouwen aallen nog voor ouderen en kinderen in neede hihihi .hoop dat de gemeente eens aan starterswoningen denk voor jong. en niet aalleen aan ouderen denkt zo vergrijst neede dus ook.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven