Opnieuw gaslek ondekt in Magnoliastraat

tn_Afbeelding nieuw Roy 26416NEEDE – In de Magnoliastraat is voor de tweede keer deze week een gaslek ontdekt. Vrijdagavond werd de Needse brandweer omstreeks 19.20 uur opgeroepen in verband met een sterke gaslucht in de straat. Het korps constateerde doormiddel van speciaal meetapparatuur dat er opnieuw een gaslek onder de grond zat.

Liander werd ter plaatse gehaald om het lek te dichten. Loonbedrijf Olminkhof moest er met een graafmachine aan te pas komen om de bevroren grond los te maken. De gehele leiding (koper) is vervangen. Rond 23.00 uur was de klus geklaard.

Woensdagavond moest de Needse brandweer ook naar de Magnoliastraat komen om onderzoek te doen naar gaslucht. Toen is er ook een lek gevonden. Liander heeft donderdag het gat gedicht.

Eerdere bericht: Gaslek gevonden in de Magnoliastraat

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1766]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Opnieuw gaslek ondekt in Magnoliastraat”

  1. hoe is dat mogelijk dat er dus 2x een gaslek is bij werkzaam heden van nieuw riool
    het is toch bekent dat er leidingen in de grond zitten en kunnen ze ook zien waar via tekening toch.ben zelf ook werkzaam geweest bij een bedrijf waar ze kabels en riool leggen.

  2. Altijd handig om bij werkzaamheden een klic-melding te doen. Indien het hier geen werkzaamheden betreft waren de leidingen waarschijnlijk finaal op…

    @Anoniem: Het is niet verboden je naam hier neer te zetten… Ben zelf niet zo van dat anonieme…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven