Sneeuwpret genoeg te vinden in vakantie

tn_Afbeelding nieuw Roy 26444BERKELLAND – De Berkellandse kinderen vermaken zich goed in hun vakantie. Onze reporter – Roy Nijman –  ging op zoek naar sneeuwpret in de gemeente Berkelland. In Eibergen trof hij bij de grote vijver op industrieterrein de Mors (Borculoseweg) tientallen kinderen aan die van een helling gingen met sleetjes (zie film en foto’s).

In de Lindenstraat kwam Nijman een tractor tegen. Niet zo bijzonder zult u denken maar er waren twee slees aan vastgeknoopt. Vader en twee zoons gingen op deze manier over de wegen. Een mooi gezicht (zie einde film).

De kinderen bij de vijver waren op de hoogte van onze site. “Mijn vader kijkt er iedere dag op”, vertelt een jongen. We staan er nog steeds versteld van hoeveel Berkellanders de site bezoeken. Via deze weg willen we (de redactie) iedereen een fijne feestdagen toewensen!

Heeft u ook filmpjes en foto’s van sneeuw- en ijspret? Stuur het naar [email protected] en wij zorgen voor een plekje op de site!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1775]

Ingezonden filmpje uit Ruurlo:

Ingezonden filmpje Neede:

Ingezonden foto’s:
[nggallery id=1782]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Sneeuwpret genoeg te vinden in vakantie”

  1. En, hoeveel sleetjes zijn er ín de vijver beland??? Best gevaarlijk. Ga lekker naar de diepe kuil – Beltrumseweg. Lijkt me iets veiliger.
    Roy en collega’s, ook jullie een goede kerst en een gelukkig 2011. Dat je dan maar zo door mag gaan.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven