Weer een hennepkwekerij ontmanteld

NEEDE – Afgelopen donderdag is een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Lijsterstraat in Neede. De politie kwam de hennepkwekerij op het spoor nadat bij een aantal woningen in de Lijsterstraat de stroom was uitgevallen en elektrische apparaten waren doorgebrand.

Rond 00.30 uur werd bij de politie gemeld dat de stroom was uitgevallen bij een aantal woningen aan de Lijsterstraat. In de woning waar de hennepkwekerij werd aangetroffen werd vermoedelijk illegaal stroom afgetapt waardoor de stroomstoring ontstond.

In de woning waren geen personen aanwezig. De hennepkwekerij, welke werd aangetroffen op de bovenverdieping van de woning, is donderdag ontmanteld. Er bleken ruim 500 (kleine) hennepplanten in de kwekerij te staan. De politie stelt een verder onderzoek in naar degene die de kwekerij exploiteerde.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Weer een hennepkwekerij ontmanteld”

  1. Als ik geen stroom heb dan bel ik de Nuon 🙂

    Maar had het niet verwacht van zo,n nette buurt haha.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven