‘Winterbanden zijn nu niet aan te slepen’


EIBERGEN – Bij Profile Tyrecentrum Vermeulen zijn de winterbanden op dit moment niet aan te slepen. De eigenaar – Henk Vermeulen – koopt nu zelfs partijen op in Tsjechië, Polen en Slowakije. Het Eibergse bedrijf functioneert op dit moment als groothandel. De winterbanden zijn in heel Nederland moeilijk verkrijgbaar. Maar in Eibergen nog wel! Uit alle delen van het land komen ze naar Vermeulen. Zelfs uit Amsterdam. Zie film!

Deel dit artikel:

5 gedachten over “‘Winterbanden zijn nu niet aan te slepen’”

  1. Winterbanden op voorraad hebben is dus een kwestie van goed organiseren Henk! Ik denk dat je nu helemaal je borst nat mag maken met zo’n film! Goed gedaan en zet ‘m nog even op!

    “Organisato”
    Olga

  2. Eindelijk worden de mensen wakker en gaan winterbanden kopen.

    Nu moet de gemeente Berkelland nog iets slimmer zijn. Als je een beetje logisch nadenkt moet je juist vandaag/gisteren niet strooien of sneeuwschuiven.
    Ik heb vandaag circa een reis van250 km met alleen compleet besneeuwde wgen gehad en vrijwel alleen problemen op het stuk waar ik in de gemeente Berkelland het land binnnenkwam waar dus als enige gemeente onzinnige gevaarlijke maatregelen waren genomen. Als het nu vannacht weer gaat sneeuwen of ijzelen wordt het veel gevaarlijker.Op een goede laag sneeuw kan je immers veel beter rijden

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven