‘Winterdag is niet alleen een kerstmarkt’

RUURLO – De Ruurlose Winterdag die zondag in het centrum werd gehouden heeft ongeveer 7000 bezoekers getrokken. Van 12.00 tot 17.00 uur werd er een ruim aanbod aan activiteiten georganiseerd. De Ruurlose Ondernemers Verenging was tevreden. “We hebben natuurlijk geluk gehad met het weer. De sfeer was geweldig”, zegt voorzitter Wiljo Kuenen van de ROV.

Kuenen wil de naam kerstmarkt niet te veel gebruiken tijdens het interview. “Het is meer dan een kerstmarkt. Daarom hebben we ook voor de titel Reurlse Winterdag gekozen. Natuurlijk zijn er kerstactiviteiten te vinden maar het is duidelijk een mix.”

Er was van alles te toen: onder andere een klimtoren voor de kids, modeshow, demonstratie van de brandweer en een make-over show waar vijfentwintig inwoners uit Ruurlo aan mee hebben gedaan. Muziek werd ook niet vergeten tijdens de Winterdag. Valse Loch uit Beltrum, het Ruurlose muziekkapel De Schaddenstekkers en Leedvermaak uit Eibergen waren er te vinden.

Fotograaf Han te Hennepe was voor Nieuwsuitberkelland.nl van de partij en maakte onderstaande reportage! Jeroen Sloot maakte een filmpje.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1756]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Winterdag is niet alleen een kerstmarkt’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven