Chauffeur gewond bij ongeval in Ruurlo

veldhoekseweg 019-borderRUURLO – Bij een ongeval op de Veldhoekseweg (N315) tussen Ruurlo en Zelhem raakte woensdagmorgen een 38-jarige vrachtwagenchauffeur gewond. De man uit Dieren is door de brandweer van Ruurlo uit zijn voertuig bevrijd. Het ongeval vond vanmorgen omstreeks 11.00 uur plaats in de rijrichting van Zelhem. De chauffeur is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De oorzaak ligt vermoedelijk in het feit dat een bestuurder van een personenauto (48 jaar uit Ruurlo) de vrachtwagen wilde inhalen. Hierbij raakten de twee voertuigen elkaar en ramde de vrachtwagen enkele bomen. De bestuurder van de personenwagen bleef bij het ongeval ongedeerd.

De weg is enkele uren afgesloten voor het verkeer. De Verkeersongevallen Analyse stelt een onderzoek in naar de toedracht. De lading van de vrachtwagen ligt deels in de berm. Vermoedelijk zullen de opruimwerkzaamheden nog enige tijd duren.

[nggallery id=1826]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven