Excelsior luidt nieuw jaar in met concert

EIBERGEN – Muziekvereniging Excelsior Eibergen zal ook 2011 starten met het traditionele nieuwjaarsconcert, dat gegeven wordt door het harmonieorkest onder leiding van Egbert van Groningen. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 15 januari in cultuurcentrum ’t Spieker.

Gezien het succes van de editie 2010, zal ook dit nieuwjaarsconcert de vorm krijgen van een showconcert, dit keer met als thema de jaren ’70. Het orkest, ondersteund door een combo , zal u meenemen naar de jaren ’70 en laten genieten van onder andere Ramses Shaffy, Boney M., Focus, The Who en Shirley Bessy. De nummers worden op een schitterende wijze ten gehore gebracht door de zangsolisten Russel Patawala en Elise Eshuis.

Er is een dansvloer aanwezig om te swingen op de muziek en in de zaal worden ook statafels, een bar en enkele zitjes geplaatst. Natuurlijk zijn er op het balkon voldoende zitplaatsen om het concert bij te wonen. Na afloop van het concert kan nog een tijdje verder worden gedanst, twee DJ’s zullen zorgen voor goede muziek.

Het is niet verplicht, maar wel leukom gekleed te gaan in de stijl van de jaren ’70. De avond zal dan ook worden afgesloten met de verkiezing van de “best dressed guest”, degene die het past in het plaatje van de jaren ’70 past. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang bedraagt 5 euro.

Kaarten zijn voorafgaand aan het concert verkrijgbaar bij de kassa, waarbij echter wel dient te worden opgemerkt dat vol=vol. Derhalve is het mogelijk plaatsen te reserveren bij Nick Lurvink via mail ([email protected]) of telefonisch op 06-42219374.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven