Rode Kruis Berkelland is EHBO’ers rijker

afbeelding-nieuw-roy-26879BORCULO – Dinsdagavond kon het Rode Kruis in Berkelland twaalf nieuwe EHBO’ers bijschrijven. Onder de bezielende leiding van cursusleidster Trees Bel en Lotus Ansje Vink was het slagingspercentage honderd procent. De EHBO cursus, waarbij ook gebruik van de AED en kleine verbandmiddelen ingesloten, begon in september.

In twaalf wekelijkse avonden tijd werden de cursisten klaargestoomd voor het diploma. Eind december werd het examen afgenomen door twee artsen. Vanavond vond de diploma uitreiking plaats in het gebouw van het Rode Kruis afdeling Berkelland aan de Haarloseweg in Borculo.

Het Rode Kruis afdeling Berkelland organiseert regelmatig opleidingen op het gebied van EHBO en aanverwante zaken. Voor informatie over opleidingen en startdata kunt u contact opnemen met Annemieke Bannink, Coördinator opleidingen, via email [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven