Ophef over Meiboom!

ophef-over-meiboom-stokkersweg-eibergen-1NUB werd getipt over een meiboom die geplaatst is aan de Stokkersweg in Eibergen. Toen onze verslaggever Jeroen Sloot ter plaatse was trof hij een karig aangeklede meiboom aan.

Onze verslaggever trof toevallig de bewoonster aan van het oudershuis achter de nieuwbouw. Ze vertelde dat er nog tekst geschreven was door de vriendengroep die te schunnig was voor woorden. Ze wilde er inhoudelijk niet op ingaan wat er op geschreven stond. “We wonen hier in een nette buurt, dit kon echt niet”, aldus de vrouw.

Weet iemand meer over deze vreemde meiboom? Bel of mail de redactie.

Update vrijdagavond 7 januari:
Ryan Molendijk: reactie op artikel “ophef over meiboom” Op het “nieuwe” bord komt te staan: ‘Ha ha, die tekst hebben de meesten al wel gezien…5-letter-Lingo is zooo 2010!!’

Update zaterdagmiddag 16.45 uur:
De redactie kreeg net een telefoontje van iemand die kon vertellen wat er op bord had gestaan: Na jaren geprutje is het nu tijd voor een sappig k…. U kunt het laatste woord zelf invullen! Het raadsel is opgelost.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1798]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven