Willy Holkers ontvangt de Gouden Alaaf

NEEDE – Tijdens het Vlearmoesgala hebben Prins Bernd en Adjudant Bert de Gouden Alaaf uitgereikt aan Willy Holkers. De Gouden Alaaf is de hoogste onderscheiding van de Vlearmuze en wordt uitgereikt aan een persoon of groep die veel doet voor de Needse samenleving. Willy ontving de onderscheiding voor het vele werk dat hij achter de schermen verricht bij onder andere volleybalvereniging Dynamo, de EHBO en bij de organisatie van de jammarkt.

Het programma van het vlearmoesgala zat goed in elkaar. Voor de pauze waren er buuts van Andre Riethorst, Bas de Stofjas en een mystery guest. Deze mystery guest maakte haar identiteit niet bekend, maar volgens velen ging de residentiehoudster Karin Kamphorst schuil  achter het masker. Dat de Vlearmuze over talent beschikken bleek ook met het optreden van Nienke, dit dansmarietje liet maar haar zang de zaal versteld staan.

Ook na de pauze werden de optredens afgewisseld met optredens van de verschillende dansgardes. De raden van elf met hun dames deden de bekende bierreclame na en de prinsengarde wist de zaal weer mee te krijgen met hun act als liliputters. De hoogheden van vorig jaar, Han en Joop, waren als bobsleeërs actief en oud prins Hendrie trad op met vlearmeike Karin Harbers als Herman Finkers en Brigitte Kaandorp.

Dolle Jet en den kleanen van Wegdam tenslotte waren met hun bandparodie in combinatie met foto’s zeker een waardige act op deze gala avond. Met de zang van de Patsers werd dit jaar het Vlearmoesgala afgesloten waarna er nog gezellig nagepraat werd met de muziek van de Capri Roadshow.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven