Witzand (ECB) wil best met NUB praten

tn_Afbeelding nieuw Roy 26436EIBERGEN – Het bedrijf Witzand (voorheen ECB) wil best met Nieuwsuitberkelland.nl praten. Herwin van de Vegte bood namens Witzand zijn excuses aan over de gang van zaken. Op 23 december nam de redactie van deze site twee keer over contact op met de directeur in Eibergen – Wilfried Schilderinck – op om te vragen over de naamsverandering.

Maar de eigenaar had op dat moment geen tijd voor ons “Bel in januari maar terug”, was zijn antwoord. Van de Vegte geeft aan dat het bedrijf best wel had willen vertellen wat er gaat gebeuren. Ze stuurden ons daarom een mail met het volledige verhaal.

Witzand Hout, Bouwcenter Van den Bosch, en Bouwcenter ECB, allen honderd procent dochterbedrijven van Witzand Holding BV uit Almelo gaan vanaf 1 januari 2011 verder onder één nieuwe naam. Het resultaat Witzand Bouwmaterialen.

Een allround leverancier op het gebied van bouwmaterialen met een specialisatie op het gebied van hout en plaatmaterialen. De vestigingen zijn te vinden in Almelo, Eibergen, Lichtenvoorde, Ruurlo en Vriezenveen. In totaal werken er op dit moment 130 medewerkers bij Witzand.

Eerdere bericht: Bouwcenter ECB gaat verder als ‘Witzand’

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven