Früschoppen met kapel en René Slapak

RUURLO – Het tweede evenement in het jubileumjaar van De Bargkapel – die dit jaar haar 45-jarig bestaan viert – vindt plaats op zondag 13 maart en zal worden gevormd door het jaarlijkse Frühschoppen bij De Keizerskroon. Naast de Bargkapel is er ook een optreden van de harmonicaspeler René Slapak.

Zijn naam is bekend uit de tijden van de Grenzland Express uit Kerkrade. De muziekstijl die René speelt bestaat uit Duitse, Oostenrijkse en Sloveense Volksmuziek. Op 8-jarige leeftijd is René begonnen met het bespelen van de Steirische Harmonica ofwel de Wiener. Hij heeft acht jaar les gehad van Slavko Sterman, onder andere bekend van Die Lustigen Dorfmusikanten.

Het Frühschoppen zal aanvangen om 11.30 uur. (zaal open 10.30 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar  bij De Keizerskroon. Tel: 0573 – 451416.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven