Gerrit Snippe (69) maakt de mooiste foto

tn_Afbeelding nieuw Roy 27395BERKELLAND – Eibergenaar Gerrit Snippe (69) mag zich de winnaar noemen van de fotowedstrijd ‘Berkelland in detail’. Hij won de eerste prijs die woensdagavond in het gemeentehuis is overhandigd door burgemeester Bloemen (zie video). De tweede prijs ging naar Ria Luttkhold-Lurvink uit Ruurlo. Gert Vreemann wonende in Neede mocht de derde prijs in ontvangst nemen.

Volgens de jury, bestaande uit: Han Boer, Jan Zappeij, Latifa Zinad en burgemeester Hein Bloemen was er geen enkele vraag welke foto nummer één moest worden. ”Het is een detail en typisch Berkelland”, zegt Zappeij. De foto die Snippe had ingestuurd was gemaakt bij het pompstation in Olden Eibergen.

In totaal heeft de gemeente 159 foto’s ontvangen van burgers (62 inzenders). De jongste was 16 jaar en de oudste 83. Volgens Bloemen zit er een stijgende lijn in. “Vorig jaar hadden we ruim honderd foto’s binnengekregen. Een leuk resultaat dus. De foto’s gaan de gemeentegids weer sieren.” De foto van Gerrit Snippe komt op de kaft van de gids te staan. Naast de drie prijswinnaars krijgen veertien andere Berkellands ook een plekje in de gemeentegids (de foto die ze ingezonden hebben).

Dat zijn: Henk Ottema (Borculo/twee keer), Geert van der Veer (Eibergen/twee keer), Sharon Brummelhuis (Neede), Tijs de groot (Neede), Ton Trel (Geesteren), Hillie Kupper-Nijstad (Neede), Wim Bennink (Eibergen), Hans Fischer (Neede), Wim Ritman (Eibergen), Dela van Vuuren (Eibergen), Diana Bannink (Ruurlo), Alie Vreemann (Neede), Gerwin Pardijs (Borculo) en Raph Schouten (Eibergen).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1866]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven