Mannen gepakt tijdens oprollen plantage

RUURLO – Afgelopen woensdag 9 februari is op een bedrijventerrein in Ruurlo een hennepkwekerij opgerold. Er werden vier verdachten aangehouden en in het pand werd een professionele kwekerij met zo’n 450 planten aangetroffen. De politie had het vermoeden dat in een bedrijfspand op een bedrijventerrein een hennepkwekerij werd geëxploiteerd en stelde een onderzoek in.

Bij het betreden van het pand kon één verdachte direct worden aangehouden. Drie mannen gingen er te voet vandoor. Nadat een agent een waarschuwingsschot had gelost, konden twee van de vluchtende mannen worden aangehouden. De laatste verdachte werd later op de dag aangehouden. Het gaat om vier mannen uit het midden van het land.

In het pand was een kwekerij in bedrijf en men was met de inrichting van twee andere kwekerijen bezig. In totaal zijn zo’n 450 planten in beslag genomen en de daarbij behorende apparatuur. De stroom bleek illegaal te zijn afgetapt.

De verdachten zijn ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven