Moderne piratenzender van start gegaan!

afbeelding-nieuw-roy-27362RIETMOLEN – De meeste inwoners van Berkelland kennen de oubollige piratenzenders die bijna dagelijks hoempapa-muziek draaien vanuit een schuur of een keet. Maar daar komt verandering in. Jeffrey Tijdhof (12) en Guido Mengerink (14) zijn afgelopen weekend een moderne ‘piratenzender’ gestart op het internet: High Sky Radio!

De twee hebben vanaf zaterdagmiddag op een geheime locatie in Rietmolen plaatjes gedraaid. “Eigenlijk was het ook de bedoeling dat we de ether in zouden gaan. Maar tijdens de proefuitzending ging de zender stuk”, zegt de jonge radiomaker Jeffrey zondagmiddag tijdens de uitzending. Piratenkrakers zoals, Henk Wijngaard, Frank en Mirella, Theo Diepenbrock en Hanny en de Rekels zijn bijna niet op de nieuwe piratenzender te horen.

Tijdhof: “Alleen als er een verzoekje wordt aangevraagd. We kiezen voor moderne muziek van Nelly, Adele en bijvoorbeeld Martin Solveig & Dragonette.” Jeffrey is al een lange tijd bezig met muziek zelf speelt hij trompet. Hij werd verliefd op het radiomaken na meerdere bezoeken aan een illegale zender in de buurt: station NCR.

De jongens hebben alles goed voor elkaar (zie video). Iedereen kan maandelijks High Sky Radio beluisteren. Op 12 en 13 maart proberen de jonge radiomakers weer te draaien.

Meer te zien en te beluisteren op www.highskyradio.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven