Muldershuis blijft doelwit van inbrekers

EIBERGEN – Het Muldershuis is voor de tweede keer in korte tijd het doelwit geworden van inbrekers. In de nacht van zondag op maandag zijn er opnieuw grote vernielingen aangericht tijdens de inbraak. De nieuwe uitbater – Stefan Wassink – is het beu.

“Ze hebben die nacht meerdere pogingen gedaan om binnen te komen. Uiteindelijk konden ze doormiddel van twee grote gaten in het dak naar binnen komen. Op 25 januari was het hier ook al raak. Het moet een keer afgelopen zijn. Hier valt niets te halen”, aldus Wassink.

De uitbater laat weten dat er ’s nachts wel eens vaker verdachte mensen zijn gespot. De politie van Berkelland neemt de zaak hoog op. Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Mallumse Molenweg neem dan contact op met de politie via: 0900-8844.

Dezelfde nacht is er ook ingebroken bij voetbalverenging Ruurlo. Ook hier zoekt de politie getuigen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven