Politie zoekt getuigen van auto-inbraak

NEEDE – Bij een auto die geparkeerd stond aan de Es in Neede is woensdagavond 9 februari ingebroken. Men is er onder meer een laptop vandoor gegaan. De politie is op zoek naar getuigen of mensen met andere tips over de inbraak.  De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats achter de Albert Heijn.

Bij de inbraak is een raam van de auto geforceerd. Uit eerste onderzoek blijkt dat het signalement van de mogelijke daders als volgt luidt; twee mannen van 30 à 40 jaar, onverzorgd uiterlijk en één van hen droeg een donkere, deels opgerolde muts. Zij zouden bij de auto zijn weggerend, richting de fietsenstalling bij de ingang van de supermarkt, om vervolgens fietsend via een  steegje richting de Oudestraat te verdwijnen.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen en mensen die andere tips hebben over de inbraak, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven