Schade harde wind valt mee in Berkelland

afbeelding-nieuw-roy-27220BERKELLAND – De schade door de harde wind van de afgelopen dagen valt mee in Berkelland. De brandweer hoefde maar twee keer uit te rukken om losgewaaide takken en omgevallen bomen op te ruimen. Brandweer Eibergen kreeg zondagmorgen rond 8.15 uur nog een melding aan de Molenweg. Daar waren door de storm meerdere bomen omgewaaid.

Het korps uit Ruurlo moest vrijdagavond naar de Zelhemseweg om takken op te ruimen die uit een boom waren gewaaid. Verder werd er zaterdagmorgen in de Oudestraat in Neede nog een auto beschadigd door de ‘schutting’ tegenover café Vally’s.

Een grote houten plaat was los gewaaid en kwam met een harde klap op een auto terecht. Volgens omstanders is het nog maar de vraag waar de eigenaar van het voertuig de schade kan verhalen. Het pandeigenaar, of de mensen die de schutting hebben geplaatst.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1852]

Foto brandweer Eibergen (opruimen bomen):
[nggallery id=1853]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven