TMF uitgeroepen tot de beste etherpiraat

tn_Afbeelding nieuw Roy 27474EIBERGEN – Acht piratenzenders uit de regio hebben zondagmiddag en -avond gestreden om de titel: beste etherpiraat. De Twentse Muziek Fabriek (TMF) uit Oele is door de jury uitgeroepen als winnaar van de ‘piraten contest’ die gehouden werd bij café De Bengel. Het jaarlijks terugkerend evenement groeit enorm.

De tweede plaats ging naar de zender Mancona/Impreza. RZC en Wappie Wappie combinatie wonnen de derde prijs. De jury: Johan Voortman, André ten Thije, Patrick Tip en Wim Bentsink beoordeelden de kwaliteiten van de deelnemers. Er werd gekeken naar onder andere variatie van de platen en presentatie. Vorig jaar won de illegale zender firma Bak en Braad uit Eibergen. Die moesten daarom afgelopen zondag de wedstrijd organiseren.

Het evenement groeit elk jaar groter. Café De Bengel was afgeladen vol met piratenliefhebbers. Zelfs werden er bussen ingezet om mensen te brengen en op te halen.

Eerdere bericht: Firma Bak & Braad is beste regiopiraat

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1870]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven