Firma Bak & Braad is beste regiopiraat

RIETMOLEN – Firma Bak & Braad uit Eibergen is zondagavond benoemd tot beste regio piraat. Vijf piraten streden bij café van Otten om de ‘IKC bokaal’. Iedere zender mocht een uur lang zijn kwaliteiten laten horen.

Drie juryleden beoordeelden de deelnemers. De DJ’s van Bak & Braad kwamen als beste uit de bus. En sleepte de eerste prijs in de wacht. Vorig jaar werd deze wedstrijd voor het eerst gehouden bij café De Klok. De organisatie – Wappie Wappie combinatie – wil het evenement volgend jaar nog groter aanpakken.

De volgende piraten waren van de partij: TMF, Twents Gestoord, DB Bekkum, IKC en Bak en Braad en Wappie Wappie combinatie.

[nggallery id=999]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Firma Bak & Braad is beste regiopiraat”

  1. wappie wappie wil het grootser aan pakken?? de bak en braad heeft toch de organisatie volgend jaar zij hebben immers gewonnen gr Peter

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven