Wat een tuinspektakel weer in Berkelland

tn_Afbeelding nieuw Roy 27417NEEDE/EIBERGEN – Op verschillende plekken in Berkelland heeft NUB zondag weer ’tuinspektakel’ gespot. Een bakkersvrouw (Mirjam Stroet) uit Neede heeft de tuin aan de Borculoseweg helemaal vol staan moet poppen en borden. De teksten moet u zelf maar lezen! (zie foto’s). Ook bij de zaak is er aandacht besteed aan de Needse Sarah.

In Borculo kwamen we aan de Harperinkskamp een versierde tuin tegen, daar is iemand 25 jaar geworden. Even in Eibergen een kijkje nemen. Buurtbewoners van het Meidoornplein hebben zondagmorgen Gerard in het zonnetje gezet. Om 7.00 uur stonden ze al voor de deur.

De schuur werd volgestort met zand. En daar ging de hele buurt ‘á la Costa del Sol ontbijten’! Gerard en Jol hebben genoten. De Eibergse was er zondagmiddag nog steeds kapot van toen ze de razende reporter – Roy Nijman – tegen kwam. Als afsluiter een foto vanuit de Beltrumseweg. Alice is vijftig geworden. Volgens mij zit ze in het onderwijs.

Heeft u ook een tuinspektakel gespot. Mail foto’s naar [email protected].

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1867]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven