Berkellanders steken handen uit mouwen

tn_2011_0319Nederlandhelptdag0003EIBERGEN – De landelijke vrijwilligersactie NL DOET is in Berkelland succes geworden. Honderden Berkellanders staken vrijdag en zaterdag de handen uit de mouwen. Naast deze actie waren er ook vrijwilligersverwenmomenten. Zo werden ruim vijfenzeventig vrijwilligers van de Meergaarden in het zonnetje gezet met een brunch.

Tien ambtenaren van de gemeente Berkelland (afdeling beleid en regie) werden ingezet om de bediening te verzorgen. Zodat de kanjers een keer konden zitten. Oja, spreken de medewerkers van de gemeente altijd dialect op kantoor? (zie video)

In de Eibergse kruidentuin aan de Mallumse Molenweg werd een tuinwerkdag georganiseerd. Maar waar ook leuke klusjes te vinden waren dat was in het openluchttheater op de Maat. Blad harken, bomen snoeien en de meubels schoonmaken.

Landelijk hebben ruim 30.000 mensen meegedaan aan de actie NL DOET een record aantal vergeleken met vorig jaar.

Heeft u foto’s stuur ze naar [email protected].

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1908]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven