Conciërge Koos Dietz (62) verlaat school

tn_2011_0330afscheidconcierge0019EIBERGEN – Conciërge Koos Dietz (62) uit Winterswijk heeft donderdag met pijn en moeite afscheid genomen van de Willem Sluiterschool. Op het schoolplein is ’s morgens als verrassing een echte Koos-boom geplant, zodat Koos nooit vergeten zal worden. Dietz was zes jaar actief op de Eibergse school.

Daarvoor heeft hij jaren op vier verschillende scholen in Haaksbergen gewerkt. Eigenlijk kon de Winterswijker er vorig jaar al mee stoppen (prepensioen). Maar hij kon er toen nog geen punt achter zetten. Koos had zelf ook nog een leuk iets tijdens zijn afscheid.

Zijn grootste ‘vrienden’ zijn de duiven die hij al jaren heeft. Op het schoolplein werden na het planten van de boom enkele vogels losgelaten ( de duiven zullen vast eerder thuis zijn dan Koos de school kon verlaten!). U raad het al, hij heeft hobby’s genoeg.

Dietz is al 49 jaar lid van de postduivenvereniging in Winterswijk. Naast de duiven staat Koos ook nog langs de lijn als trainer en hij staat te vlaggen bij D1 van voetbalverenging Trias.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1927]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven