Juf Jeanet vijfentwintig jaar in onderwijs

afbeelding-nieuw-roy-28228EIBERGEN – Voor juf Jeanet van der Waal was het afgelopen maandag een speciale dag. De lerares – die nu werkzaam is bij de Willem Sluiterschool – is precies vijfentwintig jaar actief in het onderwijs. Daarom werd ze door de leerlingen van de school en haar collega’s de hele dag in de watten gelegd. Met workshops (zie video) en een heerlijke lente-lunch.

Van der Waal is begonnen op de Julianaschool, daar heeft ze in totaal zestien jaar gewerkt. Daarna kwam ze op de Willem Sluiterschool terecht waar ze – tot op heden – tien jaar voor de klas staat. Jeanet geeft samen met haar collega Micha Hoekstra les aan de groepen twee en drie.

“Wat mijn grootste passie is? Gymles geven aan de leerlingen. Ik ben dol op bewegen. Waarom ik het vak nog steeds zo leuk vindt? Onderwijs is boeiend, levendig en vooral vernieuwend”, aldus Van der Waal.

Naast Jeanet werd ook een andere lerares in het zonnetje gezet. Micha Hoekstra zit 12,5 jaar in het onderwijs en werd ook in het zonnetje gezet.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven