Politie wil vandalisme bij school bestrijden

EIBERGEN – Het vandalisme rondom de Julianaschool in Eibergen gaat van kwaad tot erger. Bijne elk weekend wordt er wel wat vernield. De politie heeft al veel dingen gedaan om de overlast te voorkomen maar volgens wijkagent Rob van Meurs blijft het probleem aan.

“We hebben de bosjes bij de school laten snoeien omdat het erg onoverzichtelijk was. Afgelopen weekend zijn er weer vernielingen gepleegd. Een koepel op het dak is ingetrapt en er zijn andere dingen kapot gemaakt. Dit moet gestopt worden. Daarom heeft de politie de hulp van de buurt nodig.”

De wijkagent gaat deze week de buurtbewoners per brief inlichten. De school is erg blij dat de politie deze zaak oppakt. “We houden ons hart elk weekend vast. Vernielen is makkelijk maar het kost veel geld.” Getuigen die wat zien kunnen ook de politie bellen: 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven