Vandalen slopen meerdere prullenbakken

afbeelding-nieuw-roy-28253EIBERGEN – Het is een tijdje rustig geweest met de vernielingen in Eibergen. Maar in de nacht van zaterdag en zondag hebben vandalen weer toegeslagen. Enkele prullenbakken zijn uit de grond gerukt.

Een prullenbak bij de DA-drogist moest er aan geloven en in de buurt van Gellekink. Heeft u wat gezien neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Is er nog meer vernield. Mail dan naar [email protected].

Ingezonden door Bé Koning:
Tevens is er diezelfde nacht een dixie in een greppel naast de Rekkenseweg ter hoogte van de Zwilbroekweg beland. Bij een woning aan de Hogestukke zijn twee gegoten siereenden, welke op palen op de oprit stonden, van de sokkel gehaald en vernield. Zinloos.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1918]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven