Twee gewonden bij aanrijding in Borculo

hekweg-007-borderBORCULO – Bij een aanrijding op de Hekweg in Borculo, ter hoogte van de Brokersweg, zijn woensdag omstreeks 17.30 uur twee gewonden gevallen. Volgens de politie zouden dit twee berijders zijn van een paard- en wagencombinatie (koets). Deze werd ter plaatse niet meer aangetroffen en zou de plaats van het ongeval al verlaten hebben.

De paard- en wagencombinatie kwam in aanrijding met een personenauto die vanuit Neede kwam rijden. Deze raakt beschadigd aan de voorzijde. De twee gewonden werden afgevoerd naar het ziekenhuis (de bestuurder van de koets en zijn vrouw beide uit Geesteren).

De oorzaak van het ongeval is voor alsnog onbekend. De auto werd afgevoerd door bergingsbedrijf Iliohan.
[nggallery id=1915]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven