Bennie Jolink en Hans Kraaij jr. in Neede

bennie-en-hans-goedNEEDE – Niet iedere dag zijn er in Neede BN’ers te vinden. Woensdagavond waren er zelfs twee te gast bij sportclub Neede. Bennie Jolink en Hans Kraaij junior zijn die avond vanaf 20.00 uur uitgenodigd als gastspreker tijdens het sportcafé van de Needse voetbalclub. U raad het al het ging over voetbal. Vooral de Graafschap was veel aan bod.

Beide heren zijn blij met de komst van de nieuwe trainer,  Andries Ulderink. Ook FC Twente was een onderwerp tijdens de avond. De plaatselijke bakker – Marcel Stroet – had een ludieke actie. Bennie Jolink mocht de eerste Proemenstoete in ontvangst nemen (zie video).

Acht bakkers uit de Achterhoek hebben dit nieuwe brood ontwikkeld. Hans Kraaij noemde Stroet zelfs Herman Brood, zo Marcel je hebt een nieuwe bijnaam!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven