‘Dronken man gooit na bonje grote ruit in’

afbeelding-nieuw-roy-28518RUURLO – Een lastige klant bij pizzeria Cleopatra aan het Kerkplein ging zondagavond volledig door het lint. Hij kreeg volgens ooggetuigen ruzie met het personeel en bedreigde klanten met een kruk. De man werd rond 20.30 uur de zaak uitgezet, en flipte daarna volledig. Hij bedacht zich geen moment en gooide een grote ruit van de zaak in.

Het broertje van de man vernielde een ruit van de deur. “Alles zat onder het bloed”, vertelt de ooggetuige aan Nieuwsuitberkelland.nl. Na de vernieling kwam zeer snel de politie ter plaatse met vier auto’s en twee motoragenten. De agenten droegen kogelvrije vesten bij aankomst.

De man is volgens onze bron niet aangehouden. Het kan zijn dat hij zich vandaag heeft moeten melden bij de politie. De politie heeft nog niets over het incident naar buiten gebracht.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1951]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven