Inbrekers slaan twee keer toe in Neede

NEEDE – Inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag twee keer toegeslagen in Neede. Bij een woninginbraak aan de Dumasweg zijn diverse gereedschappen gestolen. De inbraak werd de volgende ochtend ontdekt en gemeld.

Men is binnengekomen door een openstaand raam te forceren. Er werd onder meer een boormachine en een zaagmachine meegenomen. Bij twee bouwketen aan de Industrieweg is ook ingebroken. Hierbij is onder andere een fotocamera gestolen.

De inbraken werden de volgende ochtend ontdekt en gemeld. De bouwketen staan op een met een hekwerk omheind terrein naast de weg. Bij beide keten werd een raam geforceerd om binnen te kunnen komen.

De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt eventuele getuigen om contact op te nemen via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven