Kop-staart botsing zorgt voor file op N18

tn_DSC00200EIBERGEN – Op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 14.30 uur heeft er op de Burgemeester Wilhelmweg (N18), ter hoogte van de oude pastorie een kop-staart botsing plaatgevonden. Hierbij was een vrachtwagen met aanhanger en een kleine vrachtwagen van Poolse afkomst betrokken. De botsing zorgde voor een flinke file in beide richtingen.

De vrachtwagen met aanhanger moest remmen omdat een auto verderop ineens af wilde slaan richting de Plusmarkt.  De Poolse vrachtwagen chauffeur heeft echter, door onbekende redenen, niet geremd en is achter op de aanhanger van zijn voorganger gereden. Deze heeft gelukkig de auto voor hem niet geraakt.

De politie is meteen gebeld, intussen hebben de bestuurder en bijrijder van de voorste wagen het verkeer geregeld in afwachting van de politie.  Deze was ongeveer een uur later ter plaatse. De aanhanger is afgesleept door de sleepdienst uit Lichtenvoorde.  De Poolse vrachtwagen is uiteindelijk om 18.00 uur ook afgesleept. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

De sleepdienst heeft zowel aan de Burgemeester Wilhelmweg áls aan de Hondevoort, waar beide voertuigen enige tijd gestaan hebben, het wegdek gereinigd.

[nggallery id=1942]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven