Verdachten overval Averdonk opgepakt

EIBERGEN – De politie heeft maandag twee mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een gewapende overval op een garagebedrijf aan de Venneslatweg in Eibergen. Het incident vond vrijdagavond 15 april plaats en de politie zoekt getuigen van het gebeurde. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

De politie heeft in het onderzoek naar de overval twee verdachten aangehouden. Het gaat om 23-jarige man uit de gemeente Rheden en een 32-jarige inwoner uit de gemeente Oost Gelre. Beiden zijn in verzekering gesteld.

De 32-jarige werd maandagmiddag 18 april door een aanhoudingseenheid in Groenlo aangehouden. Hij was in gezelschap van twee andere mannen en zij bleken niet als verdachte in het onderzoek naar voren te komen.

Zij zijn dan ook direct, toen hier duidelijk over was, in vrijheid gesteld. De Rhedenaar is later op de dag met een aanhoudingseenheid in Arnhem aangehouden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven