Wethouder start bouw Hof van Eckberge

tn_Afbeelding nieuw Roy 28564EIBERGEN – Wethouder Leo Scharenborg heeft met het openen van een slot maandagmiddag de bouw van Hof van Eckberge officieel gestart. Naast deze handeling werd ook het nieuwe bouwbord langs de weg onthuld door Maarten Reimes en Carine Grijsen en de drie kinderen. Eibergen is met de start straks een attractie rijker.

Ruim vijf jaar hebben de gedreven ondernemers er over gedaan om het plan te realiseren op de hoek Stokkersweg met de Lintveldseweg. “Ik moest ze soms wel eens op de rem zetten”, zegt Scharenborg tijdens zijn toespraak. De wethouder is erg blij met de komst van de nieuwe attractie in Berkelland (zie video).

Bij de officiële start waren ook aannemer Reukers uit Groenlo, Geerdink Groen, en installateur WSi-installatietechniek uit Eibergen aanwezig. Zij gaan er voor zorgen dat het gebouw van 2500 m2 er komt. Met onder andere vier (disco bowlingbanen, een twee verdiepingen tellende spannende lasergamezone en uitdagende klimstructuren voor verschillende leeftijden.

Het gebouw maakt onderdeel uit van een totale oppervlakte van 25.000m², bestaande uit parkeerplaatsen, terrassen (ook voor passanten), speeltuinen, wandelpaden, belevingstuin en diverse diersoorten. Een gedeelte van het terrein is flexibel inzetbaar; bijvoorbeeld voor een sportclinic of sportdag. Eind 2011/begin 2012 moet de klus klaar zijn.

Meer informatie is te vinden op www.hofvaneckberge.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1952]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven