Wie heeft het kermis-spandoek gestolen?

07042011163EIBERGEN – Stichting Draaimolen – organisatie kermis –  is sinds donderdag op zoek naar een groot kermis-spandoek die op de kruising Haaksbergseweg met de Needseweg heeft gehangen. Naast de verdwijning is het bouwhek waar het doek aanvast zat omver gegooid.

”Er is geen contact met iemand van de stichting geweest waarbij men aangegeven heeft dat ze deze weggehaald hebben. We nemen zo snel mogelijk contact op met de Eibergse wijkagent, morgen halen we het hek weg om meer schade te voorkomen”, zegt Niek Boevink.

Heeft u wat gezien of gehoord of weet u waar het spandoek nu aan de muur hangt? Bel dan met de politie via 0900-8844. Ook wij willen graag op de hoogte blijven! Mail: [email protected].

Update donderdagavond 21.00 uur:
NUB wordt goed gelezen! Een Needenaar kon ons aan de telefoon precies vertellen waar het spandoek is gebleven. Hij heeft gezien dat een medewerker van Rijkswaterstaat met een grote tang het kermis-spandoek heeft verwijderd. Waarschijnlijk heeft die man ook het hek omgegooid. Zo het raadsel is opgelost! Stichting Draaimolen wat hebben jullie verkeerd gedaan?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven