Voertuig slaat over de kop in Rietmolen

tn_Afbeelding nieuw Roy 29486RIETMOLEN – Een ritje naar het voetbalveld in Rietmolen liep woensdagavond voor een jongen slecht af. De auto waar de jongen in zat sloeg (rond 18.20 uur) samen met drie andere inzittenden over de kop op de Temminkweg. De jongen raakte gewond. Alle hulpdiensten – politie, brandweer en een ambulance – kwamen met spoed ter plaatse.

De gewonde is afgevoerd naar het ziekenhuis de andere drie inzittenden – de bestuurder en twee andere kinderen – kwamen met de schrik vrij. Volgens buurtbewoners wordt er op de weg regelmatig extreem hard gereden. “Ze rijden hier harder dan honderd. De politie moet hier eens gaan controleren”, roept een vrouw die bij het ongeval staat te kijken.

Het ongeval gebeurde na een flauwe bocht. Het voertuig kwam in een sloot terecht en raakte zwaar beschadigd. De auto is afgesleept. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2011]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven