Auto’s botsen op N18 bij garage Grooters

tn_IMG_1970EIBERGEN – Dinsdag heeft er rond 16.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Haaksbergseweg (N18) ter hoogte van autobedrijf Grooters. Hierbij zijn drie auto’s betrokken geraakt. Een bestuurder van een bestelbusje is, door nog onbekende oorzaak, op de trekhaak van zijn voorganger gereden.

Deze heeft daardoor zo’n klap gehad dat in ieder geval de passagier te kampen heeft met nek klachten. De ambulance was snel ter plaatse en heeft eerste hulp verleend. Enige minuten later arriveerde ook de politie.

De politie maakt proces verbaal op van de verschillende betrokken partijen. Het verkeer had weinig hinder omdat de voertuigen snel van de weg zijn gehaald.

Foto’s Bob Appels:
[nggallery id=2009]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven